Tandarts Naarden

Wilt u naar de Tandarts Naarden? Tandheelkundig Centrum ‘t Gooi helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Bussum bevindt zich op ongeveer 3 km afstand vanaf Het Nederlands Vestingmuseum. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor een Naardenees of een Naardenaar! 

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandheelkundig Centrum ‘t Gooi bevindt zich in het zuiden van Bussum vlakbij het station Bussum Zuid. Vanaf de Vesting Naarden is het slechts 9 minuten rijden met de auto en ook met de fiets duurt het maar ongeveer 10 minuten. 

Openbaar vervoer

Reist u liever met het OV? Onze praktijk bevindt zich op loopafstand van het station Bussum Zuid. Vanaf het station is het ongeveer 8 minuten lopen.

Als het slecht weer is kunt u de Transdev Bus 107 pakken richting Blaricum Tergooi Ziekenhuis of Transdev Bus 109 richting Bussum Station. U kunt vervolgens bij bushalte ‘Gooibergstraat’ uitstappen. Vanaf daar is het dan nog 5 minuten lopen naar onze praktijk. 

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Naarden? Tandheelkundig Centrum ’t Gooi neemt nieuwe patiënten aan! Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd. In sommige gevallen is het hierbij nodig om foto’s te maken van uw gebit. Als u nieuw bent bij Tandheelkundig Centrum ’t Gooi kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum ’t Gooi. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Om een mooi en gezond gebit te behouden is het belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts.

Aan de hand van een controle kunnen onze tandartsen en mondhygiënisten u helpen met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd welke behandelingen wij verder nog kunnen uitvoeren? Onze behandelingen worden afzonderlijk beschreven onder ‘Behandelingen’ in het menu. 

tandarts-naarden

Angst voor de tandarts

Als u angst voor de tandarts heeft, dan kunt u dat gerust met ons bespreken. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt in de praktijk en kunnen de behandeling voor u aangenamer maken. Denk hierbij aan een zalfje zodat u het prikje van de verdoving niet kunt voelen.

Heeft u last van angst voor de tandarts? Wij hebben hier veel ervaring mee. Op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ onder ‘Behandelingen’ kunt u lezen wat wij verder nog voor u kunnen betekenen om u tijdens een behandeling op uw gemak te stellen.