Tandarts Laren

Heeft u gezocht naar een Tandarts Laren? Tandheelkundig Centrum ‘t Gooi helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Bussum bevindt zich op ongeveer 5 km afstand vanaf het centrum van Laren. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor een Larenaar! 

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandheelkundig Centrum ‘t Gooi bevindt zich in het zuiden van Bussum vlakbij het station Bussum Zuid. Vanaf De Brink in Laren is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto en iets minder 20 minuten met de fiets. 

Openbaar vervoer

Komt u liever naar de praktijk met het OV? Onze praktijk bevindt zich op loopafstand van het station Bussum Zuid. Vanaf het station is het ongeveer 8 minuten lopen.

Als het slecht weer is kunt u de Transdev Bus 107 pakken richting Blaricum Tergooi Ziekenhuis of Transdev Bus 109 richting Bussum Station. U kunt vervolgens bij bushalte ‘Gooibergstraat’ uitstappen. Vanaf daar is het dan nog 5 minuten lopen naar onze praktijk. 

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Laren? Tandheelkundig Centrum ’t Gooi neemt nieuwe patiënten aan! Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd. In sommige gevallen is het hierbij nodig om foto’s te maken van uw gebit. Als u nieuw bent bij Tandheelkundig Centrum ’t Gooi kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum ’t Gooi. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Om uw tanden mooi en gezond te houden raden wij u aan om ten minste twee keer per jaar naar een tandarts te gaan ter controle.

Onze tandartsen controleren uw gebit en lossen eventuele problemen op met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft. Onze mondhygiënisten helpen u daarnaast met het optimaal onderhouden van uw mondhygiëne.

Wilt u uw gebit laten controleren? Of wilt u weten wat wij verder nog voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens onder ‘Behandelingen’ in het menu.  

tandarts-laren

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts komt regelmatig voor. Wij hebben hier veel ervaring mee en vinden het ook erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Mocht het zo zijn dat u angst voor de tandarts heeft, dan kunt u dat in alle rust met ons bespreken. Wij nemen de tijd voor u en bieden verschillende mogelijkheden aan om de behandeling voor u aangenamer te maken. U kunt bijvoorbeeld muziek luisteren of een zalfje krijgen zodat u het prikje van de verdoving niet voelt.

Heeft u last van angst voor de tandarts? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om u tijdens een behandeling op uw gemak te stellen? Kijk dan gerust op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ onder ‘Behandelingen’ in het menu, hier hebben wij het voor u beschreven.