Tandarts Hilversum

Bent u op zoek naar een Tandarts Hilversum? Tandheelkundig Centrum ‘t Gooi helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft. Onze praktijk in Bussum ligt ongeveer 5 km vanaf het centrum van Hilversum en is daarom voor een Hilversummer makkelijk bereikbaar.

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandheelkundig Centrum ‘t Gooi bevindt zich in het zuiden van Bussum vlakbij het station Bussum Zuid.

Vanaf het centrum van Hilversum is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto of iets meer dan een kwartier fietsen. 

Openbaar vervoer

Reist u liever met het Openbaar Vervoer? Onze praktijk bevindt zich op loopafstand van het station Bussum Zuid. Vanaf het station is het ongeveer 8 minuten lopen.

Als het slecht weer is kunt u de Transdev Bus 107 pakken richting Blaricum Tergooi Ziekenhuis of Transdev Bus 109 richting Bussum Station. U kunt vervolgens bij bushalte ‘Gooibergstraat’ uitstappen. Vanaf daar is het dan nog 5 minuten lopen naar onze praktijk. 

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Hilversum? Tandheelkundig Centrum ’t Gooi neemt nieuwe patiënten aan! Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd. In sommige gevallen is het hierbij nodig om foto’s te maken van uw gebit. Als u nieuw bent bij Tandheelkundig Centrum ’t Gooi kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum ’t Gooi. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Het is belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts. Zo houdt u een mooi en gezond gebit.

Onze tandartsen en mondhygiënisten helpen u graag met alle tandheelkundige behandelingen die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven om een afspraak te maken voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze behandelingen.

tandarts-hilversum

Angst voor de tandarts

Wij vinden het belangrijk dat u zich in de praktijk op uw gemak voelt. Heeft u last van angst voor de tandarts? Dan kunt u dat in alle rust met ons bespreken.

Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen de behandeling voor u een stuk aangenamer maken. Wij kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van een zalfje zodat u het prikje van de verdoving niet voelt.

Benieuwd wat wij verder nog kunnen doen? Onder ‘Behandelingen’ op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ hebben wij uitgebreid beschreven hoe wij u tijdens een behandeling op uw gemak stellen.